ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
8 φράουλες κομμένες στα δύο ( αν είναι μεγάλες, στα τέσσερα )
2 φέτες ανανά κομμένες στα οκτώ
1 ματσάκι ρόκα
1 ακτινίδιο κομμένο στα οκτώ
1 πορτοκάλι ακέρωτο με τη φλούδα κομμένο στα οκτώ
200 γραμμ. μαλακή φέτα
½ φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα. Θρυμματίζουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε από πάνω. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Ποια είναι η γυναίκα που τον δίδαξε πώς χτίζεται μια «αυτοκρατορία»
- Ρεκόρ πώλησης για τη Ferrari: Η μοναδική Daytona SP3 «Tailor Made» έπιασε 26 εκατ. δολάρια
- Γιάννης Καρούζος: Τι ισχύει για το 13ωρο του νέου εργατικού νομοσχεδίου;
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (Βεργίνα): Πού ποντάρει για μεγαλύτερη ανάπτυξη
