ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε καταδίκη των δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή της Κύπρου στις επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Μέση Ανατολή, προέβη με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι αναφορές σε στρατικοποίηση της Κύπρου από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, η οποία διατηρεί δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες παράνομα στην Κύπρο εδώ και πέντε δεκαετίες, είναι ευνόητα προκλητικές».
«Η Κυπριακή Δημοκρατία προτάσσει την διατήρηση της ασφάλειας στην περιοχή και καταδικάζει την τουρκική στάση», συμπληρώνει το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης:
Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης κατά του τέλους επιτηδεύματος
ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της «Αυγής»: Ξαφνικός θάνατος, αποφασίστηκε χωρίς σχεδιασμό
Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου: Δωρεάν ανακαίνιση της Ακαδημίας Ηπείρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Πάσσαρης: Παραμένει στη φυλακή Ρουμανίας – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
- Γεωργιάδης: Οι δεσμεύσεις μας για το Νοσοκομείο Καλύμνου γίνονται πράξη
- Χωρίς φόρο οι μεταφορές χρημάτων μεταξύ φίλων και χαρτζιλίκια σε παιδιά και εγγόνια – Νέες διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ
- Wall Street: Θετικό άνοιγμα με φόντο την επιβράδυνση του πληθωρισμού – Ο S&P 500 προσεγγίζει νέα ιστορικά υψηλά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.