ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε στις 1:30μ.μ σε παραλία κοντά στο παλιό λιμάνι του Μαθρακίου, ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας, του οποίου η εξαφάνιση δηλώθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα.
Τον άτυχο άνδρα βρήκε μια τουρίστρια και ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία έκανε έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό του.
Η σωρός του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για νεκροψία – νεκροτομή.
Ο 59χρόνος T.S είχε έρθει για διακοπές στο Μαθράκι μαζί με ένα ελληνοαμερικανό φίλο του από το νησί.
Κάτοικοι του νησιού τον είχαν δει για τελευταία φορά στο καφενείο την Τρίτη 11 Ιουνίου.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη στην ηρωική νήσο Κάσο
Αμβούργο: Άντρας απειλούσε με τσεκούρι αστυνομικούς πριν από τον αγώνα του Euro (Βίντεο)
Μητσοτάκης: Θα βοηθήσουμε την Ουκρανία να φτάσει σε μία διαρκή και δίκαιη ειρήνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή για τη Wall Street: Σήμερα το σχέδιο «Basel» για την χαλάρωση των κανόνων κεφαλαίου για τις μεγάλες τράπεζες – Δισ. στην αγορά
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχνή μείωση στις αφίξεις και τις διανυκτερεύσεις στα ελληνικά καταλύματα τον Ιανουάριο
- Χριστοδουλίδης: Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε σε αποκλιμάκωση
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Διαψεύδει το δημοσίευμα του Reuters για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.