Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άντρα σε εφαρμογή της ειδικής νομοθεσίας για την τρομοκρατία. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση του Σαββάτου στην Γέφυρα του Λονδίνου.
“Αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση στην Γέφυρα του Λονδίνου, πραγματοποίησαν έρευνα μετά την έκδοση εντάλματος, σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,” ανέφερε σχετικά ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.
“Συνελήφθη 30χρονος ύποπτος για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των τρομοκρατικών επιθέσεων,” τόνιζε η ίδια ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λονδίνο – Τρομοκρατική επίθεση: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συγγενών των αγνοουμένων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίση στο Κατάρ: Ο ρόλος των ΗΠΑ και οι Τζιχαντιστές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H ιταλική κρίση χρέους θα κάνει την ελληνική να μοιάζει παιχνιδάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.