ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. ανακοίνωσε τον διορισμό του Χρήστου Νικολόπουλου στη θέση του Chief Operating Officer (COO).
Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει σε διοικητικές θέσεις Στρατηγικής και Οικονομικών στην NBGI Private Equity και στην ΤΙΤΑΝ ΑΕ.
Στη LAMDA Development εργάζεται από τον Ιούλιο 2008 ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο 2022 κατείχε τη θέση του Chief Asset Management Officer.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 26 Ιουνίου η ΓΣ – Επιστροφή κεφαλαίου €0,25/μετοχή
Nike: Πρώτη… νίκη στη μεγάλη «μάχη» των εταιρειών για το Euro 2024 – Ποιες 9 ομάδες θα ντύσει
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.