ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Buffett και οι μετοχές φούσκες, το νέο story του ΟΤΕ και ο Νεμπής, γιατί έκανε ράλι η Fourlis, η μάχη της Ζέιν, η δωρεά του Μαρτίνου, ο γάμος της χρονιάς και ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης στο My Story
Την έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και τη διανομή μικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Viohalco, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Viohalco S.A. (η Εταιρεία) γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, αποφάσισε την έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή.
Το μεικτό ποσό 0,12 ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου μερισμάτων 30% (*) σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία.
Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι η Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024).
Η ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος είναι η Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, μέσω της τράπεζας ING Belgium.
Όσον αφορά στους μετόχους που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και τηρούνται στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε., η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω των Χειριστών του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), αφού τα ποσά καταβληθούν στους Χειριστές από το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.
Διαβάστε επίσης
Cenergy: Εγκρίθηκε από τη ΓΣ η διανομή μικτού μερίσματος €0,08/μετοχή
Hellenic Train: Νέος CEO ο Roberto Rinaudo – Πρόεδρος ο Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος
Quest: Εξετάζουμε κάθε πρόταση, δεν υπάρχει δεσμευτική συμφωνία για την «Μπενρουμπή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μπενφίκα μπλόκαρε το fund του Αμερικανού Tim Leiweke να αγοράσει το 16,4% του συλλόγου
- WSJ: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν στο Ιράν να ξεκινήσει άμεσα εξαγωγές πετρελαίου – Πτώση άνω του 5% στο Brent
- H ΒΜW σχεδιάζει νέες περικοπές κόστους λόγω των «χαμηλών πτήσεων» στην Κίνα
- G7: Νέο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία – Πίεση στη Μόσχα και στήριξη στην Ουκρανία με φόντο την παρουσία Ζελένσκι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.