ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 187.046 μετοχών της Reds προχώρησε η εταιρεία Ελλάκτωρ με το τίμημα αγοράς να ανέρχεται στα 2,7 ευρώ ανά μετοχή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H Ελλάκτωρ ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια της από 19.04.2024 ανακοίνωσης της Εταιρείας σχετικά με την από 18.04.2024 απόφαση του Δ.Σ. της για αγορά επιπλέον μετοχών της εκδότριας REDS AE μέσω του ΧΑ, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ απέκτησε την 23.04.2024 187.046 μετοχές και αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου της REDS AE, με τιμή αγοράς €2,70 ανά μετοχή.
Διαβάστε επίσης
Alpha Trust: Στα 8,47 εκ. ευρώ ο τζίρος το 2023 – Πρόταση για μέρισμα 0,55 ευρώ
ΣΙΔΜΑ: Στα 231,1 εκατ. ο κύκλος εργασιών – Πτώση 72,5% στα EBITDA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παραιτήθηκε από τους Δημοκράτες η Θεοδώρα Τζάκρη – «Δεν μπορώ να συμπορεύομαι με τον Στέφανο Κασσελάκη»
- Συνελήφθη 76χρονος για πυρκαγιά από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας – Αυξημένα πρόστιμα για παραβάσεις
- Επιχείρηση «Αιγίς» για την πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου: 4 συλλήψεις, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι
- Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ελεύθερη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και το καλοκαίρι – Τι προσφέρει στους μαθητές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.