ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γενική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου είναι καλή και σταθερή σύμφωνα με την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του από την διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Η εξέλιξη των τραυμάτων του κ. Παπαδήμου είναι ομαλή και όπως γνωστοποιείται θα παραμένει το επόμενο 24ωρο νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι δύο συνοδοί του, έλαβαν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική φροντίδα και εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μια εβδομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο (pic – video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκάς Παπαδήμος: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για την έκρηξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wood & Company: Σε τροχιά πρωτογενών πλεονασμάτων άνω του 2% του ΑΕΠ η Ελλάδα
- Η THEON INTERNATIONAL λάνσαρε στην έκθεση DSEI London 2025 το NYX-BiNOD σύστημα νυχτερινής όρασης, με προδιαγραφές αμερικανικού στρατού, έτοιμο για παραγωγή
- CNN: Ο συλληφθείς ομολόγησε στον πατέρα του πως δολοφόνησε τον Τσάρλι Κερκ
- Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει το «Τρελός» για την «ακούσια νοσηλεία» του στο Δρομοκαΐτειο
