ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για υποκρισία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, με αφορμή την τελευταία ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Ρωμανός:
«Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να σχολιάσει διχαστικά, το αυτονόητο δικαίωμα του να αναφέρεται στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια, εντάσσοντάς το στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης, την ίδια στιγμή ουσιαστικά απαγορεύει στους πολιτικούς του αντιπάλους να κάνουν το ίδιο, στοχοποιώντας τους!
Και προκειμένου να τα «πιάσει» όλα πετάει και έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας! Για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, η υποκρισία περισσεύει!»
Διαβάστε επίσης
Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση των «κομμένων» δώρων των ιδιωτικών υπαλλήλων
Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης
Κασσελάκης μετά τις αντιδράσεις: Πιστεύω στον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.