ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατύχημα με διώροφο τουριστικό λεωφορείο και τρόλεϊ, της γραμμής 12 συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν κόπηκε ένα καλώδιο τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3:30 όταν καλώδιο από τρόλεϊ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε πάνω στην οροφή του διερχόμενου λεωφορείου τραυματίζοντας ελαφρά έξι τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό. Όπως διευκρινίζεται από την Αστυνομία, οι τραυματίες δεν υπέστησαν ηλεκτροπληξία παρά μόνο εκδορές.
Στο σημείο έχει μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.
Διαβάστε επίσης:
Rolex: «Pepsi» και «Starbucks» οι κερδισμένοι στα πολυτελή ρολόγια – mononewsTV
Σκυλακάκης: Το σλόγκαν δεν είναι «save the planet», αλλά σώστε την ανθρωπότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.