ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Neda Maritime, της οικογένειας Λυκιαρδόπουλου γνωστοποίησε ότι πρόσθεσε άλλο ένα πλοίο στο στόλο της.
Πρόκειται για το Newcastlemax «M/V Asteria», το οποίο ναυπηγήθηκε το 2019 και θα υψώσει την ελληνική σημαία.
Παρελήφθη από την εταιρεία νωρίτερα στο Yeosu της Νότιας Κορέας και πλοίαρχος του πλοίου είναι ο Ιάκωβος Κουγιουμουτζάκης, το πλοίο ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη διαχείριση της Neda, με προορισμό την Αυστραλία.
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Μαρτίου η εταιρεία είχε ανακοινώσει την παραλαβή του «MV Sibylla», επίσης Newcastlemax πλοίο με ελληνική σημαία ναυπηγημένο το 2019.
Διαβάστε επίσης:
Πειραιώς Hotel Financing αποκλειστικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Θεσσαλονίκη: Πτώση για τις ελληνικές εξαγωγές στο πρώτο δίμηνο φέτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
