ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ“, τονίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την συνομιλία της 28χρονης με το “100”, λίγο πριν από την δολοφονία της, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
“Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, “έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο “100”, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους”.
Επίσης, σημειώνουν ότι “μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν”.
Διαβάστε επίσης
Άγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ – Ποινικές ευθύνες στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλική Αδαμίδου (Lidl): Όχημα προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας το Lidl House στη Στοά Αρσακείου
- ΕΤΑΔ: Ξεκινούν οι μελέτες αποκατάστασης και λειτουργίας στο Παλατάκι
- Κομισιόν: Εγκρίνει αποζημίωση έως και 70% του επιπλέον κόστους σε κράτη-μέλη για γεωργία, αλιεία, μεταφορές και βιομηχανίες
- Έλον Μασκ: Σφοδρή επίθεση κατά της OpenAI στην δίκη – ορόσημο για την ΤΝ – «Πρόδωσε την ανθρωπότητα για το κέρδος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.