ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι προσφορές-μαμούθ 9 δισ. στη ΔΕΗ και τα €18, η cash machine του Λάμπρου, οι big business Μαρινάκη-Κομινάκη, το deal Κούστα-Παπαλέκα και η παρέμβαση του Sir Stelios στις Σπέτσες
Στην κυκλοφοριακή επιβάρυνση που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στο τμήμα της Εθνικής Οδού στην Ελευσίνα, στο ύψος της «Χαλυβουργικής», λόγω των έργων για την ενεργειακή διασύνδεση της Αττικής με την Κρήτη, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.
Το έργο, όπως επισημαίνει, αν και δεν ανήκει στον τομέα ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής προκαλεί καθημερινά δεκάδες εύλογα παράπονα από τους οδηγούς, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που σημειώνονται.
Ο περιφερειάρχης Αττικής ζητά, μάλιστα, την παύση των εργασιών και την παράδοση του οδοστρώματος στους οδηγούς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και στα δύο ρεύματα της Εθνικής. “Είναι μία επιβεβλημένη κίνηση. Για να γιορτάσουμε το Πάσχα με άνεση και ασφάλεια στους δρόμους μας”, γράφει χαρακτηριστιστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
Και προσθέτει:
“Τα μεγάλα έργα συνοδεύονται από προσωρινή ταλαιπωρία. Όλα όμως πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο ενός μέτρου.”
⚠️ ????????? ??? ?????????? ??? ?????? ???? ?.?. ?????? – ????????
? ?????? ????? ???????? ???????? & ?? ????? ???? ?????????? ? ?????? ??? ?? ?????Τα μεγάλα… pic.twitter.com/s2PJ4lGdLv
— Nikos Hardalias (@nhardalias) April 2, 2024
Υπενθυμίζεται ότι φορέας υλοποίησης του έργου για την ενεργειακή διασύνδεση της Αττικής με την Κρήτη είναι η “Αριάδνη Interconnection” (θυγατρική του ΑΔΜΗΕ), η σχετική άδεια δόθηκε, ως είθισται, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ την ευθύνη της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει, όπως είναι φυσικό, η αρμόδια Διεύθυνση της Τροχαίας.
Διαβάστε επίσης:
Άγιοι Ανάργυροι: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Έρχεται η ΚΥΑ για την κοστολόγηση του νερού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο του γαλάζιου συνεδρίου, η ηχηρή απάντηση στον Σουλτάνο, η Ντόρα στο Lolita’s Night του Νότη και τι έγινε στον Εβρο
- Οι δύο εβδομάδες που θα αλλάξουν την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια
- Pharma Innovation Forum (PIF): Αλλάζει χέρια, το νέο στοίχημα
- Ιωσηφάκης (NVIDIA): Ταχύτερα αναπτυγμένες οι εταιρείες που επενδύουν στο ΑΙ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.