ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μόνο ο ισοβίτης Μίχος και ο βαρυποινίτης “Μιχάλης” θα παραμείνουν στη φυλακή για να εκτίσουν τις πρωτόδικες καταδίκες τους για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό.
Στους υπόλοιπους 17 καταδικασθέντες αλλά και στη μητέρα δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής τους, με ή χωρίς περιοριστικούς όρους και όλοι αποφυλακίζονται.
Νωρίτερα το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι με τις συγχωνεύσεις των ποινών, ο Μίχος έχει τελική ποινή ισόβια και κάθειρξη 27 ετών (από τα 41 που καταδικάστηκε),με εκτιτέα τα 20.
Στον «Μιχάλη» επιβλήθηκε με την συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών (από τα 24 που καταδικάστηκε).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σ.Ε Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Έντονη διαμαρτυρία για την δρομολόγηση ίδρυσης πολλών νέων ιδιωτικών νομικών σχολών
- Στενά του Ορμούζ: Πέρασαν πάνω από 20 τάνκερ με 35 εκατ. βαρέλια μετά το «πράσινο φως»
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στον Ορχομενό Βοιωτίας
- Ευρωαγορές: Πίεση για τον DAX από τη βουτιά 18,65% της Rheinmetall
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.