ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φυλακές του Φιέρι μετέβη σήμερα ο προέδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Ανδρέας Λοβέρδος όπου και συνάντησε τον Φρέντι Μπελέρη.
Ο Φρέντι Μπελέρη εξήγησε στον Ανδρέα Λοβέρδο πως του ζητείται να παραιτηθεί από τη θέση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας ώστε να αφεθεί ελεύθερος. «Δεν συμβιβάζομαι. Δεν συναινώ σε καμία τέτοια συμφωνία» ήταν τα ακριβή λόγια του προς τον πρόεδρο των Δημοκρατών.
Επίσκεψη στον Φρέντι Μπελέρη στις φυλακές στην Αλβανία. Ο Μπελέρη αδίκως κρατείται, αδίκως καταδικάστηκε. Κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν υπάρχει. Γι’ αυτό ακριβώς επιβάλλεται να ανασταλεί η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ. pic.twitter.com/1Ldgh7Sh7G
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) March 19, 2024
Ο κ. Λοβέρδος εξερχόμενος των φυλακών επισήμανε για άλλη μία φορά οτι «η καταδίκη του Μπελέρη σε διετή φυλάκιση δεν είναι μόνο άδικη, αλλά είναι και απτή απόδειξη ότι κράτος δικαίου στην Αλβανία δεν υπάρχει».
Όπως χαρακτηριστικά είπε:
«Ο Φρέντι Μπελέρη αδίκως κρατείται, αδίκως καταδικάστηκε, δεν υπάρχει υπόθεση εδώ, γι’ αυτό ακριβώς επιβάλλεται να ανασταλεί η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ».
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Όποιος Εβραίος ψηφίζει το Δημοκρατικό κόμμα, μισεί τη θρησκεία του και το Ισραήλ
Νετανιάχου: Αναγκαία η χερσαία εισβολή για να καταστραφεί η Χαμάς στη Ράφα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό που πετύχαμε στην Ευρώπη, είναι μοναδικό στην ιστορία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Οι ΥΠΕΞ θα συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο για το Ιράν
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε» για τις επιθέσεις στο Ιράν – Έκκληση για κατάπαυση πυρός και επιστροφή στη διπλωματία
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.