ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επισκεφθεί εντός των επομένων ημερών την Κύπρο καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επεξεργάζεται σχέδιο δημιουργίας ανθρωπιστικού διαδρόμου για την συνδρομή του πληθυσμού της Λωρίδας της Γάζας μέσω της Κύπρου, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.
«Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην διασφάλιση παροχής βοήθειας στους Παλαιστίνιους», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Όλοι ελπίζουμε ότι το άνοιγμα του διαδρόμου θα πραγματοποιηθεί σύντομα», είπε.
Διαβάστε επίσης:
Χέιλι: Αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεμπουμπλικανών
Ουκρανία: Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό
Ερντογάν για Ισραήλ: Είμαστε μάρτυρες μιας από τις μεγαλύτερες βαρβαρότητες του αιώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τα 45 ευρώ επιστρέφει η Metlen σε υψηλό έξι μηνών, βγάζει αντίδραση η Aktor, focus στην Πειραιώς
- ΕΟΔΥ: Οι περιοχές υψηλού κινδύνου για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι περισσότερες στην Αττική
- Standard Chartered: Ενισχύει τα κέρδη και ανακοινώνει νέο buyback $1 δισ.
- Ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές για άτομα με διαβήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.