Η νέα πρόταση από την MG στην πιο εμπορική κατηγορία Β με υβριδική τεχνολογία.
Το MG3 είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο υβριδικό όχημα κατηγορίας Β. Θα είναι διαθέσιμο σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη με υβριδικό σύστημα Hybrid Plus 1.5lt/191PS. Το υβριδικό ΜG3 επιταχύνει από στάση ως τα 100km/h σε 8 sec. Ο τρόπος με τον οποίο η MG έχει εξελίξει το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα, βασίζεται στο να προσφέρει ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με άλλα υβριδικά μοντέλα της κατηγορίας. Το MG3 είναι ευρύχωρο διαθέτει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, πρακτικότητα και το πρόγραμμα Triple 7, που περιλαμβάνει εργοστασιακή εγγύηση για επτά χρόνια ή 150.000km σε συνδυασμό με 7 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, καθώς και 7 χρόνια δωρεάν ελέγχου του οχήματος.

Το MG3 με μια ματιά
- Το υβριδικό σύστημα προσφέρει στους πελάτες οικονομία και απόδοση
- Μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας που επιτρέπει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για μεγαλύτερη απόσταση
- Το υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει ανεξάρτητη γεννήτρια, επιτρέποντας πολλαπλές ρυθμίσεις λειτουργίας.
- Μεγάλη γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού
- Εσωτερικό με δύο οθόνες
- Το λογισμικό MG iSMART και MG Pilot προσφέρει συνδεσιμότητα και βελτιωμένη ασφάλεια
- Οι νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις, περιλαμβάνουν καλύτερους χώρους για τους επιβάτες και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τα νέα γκάλοπ και οι πρόωρες εκλογές, το story των νερών και ο Περιστέρης, ο Σαλονίκης, ο Δουράμπεης και η ΕΥΔΑΠ, ο συνεπής Στάσσης, η κίνηση ματ Πιέρρ – Τάκη, έρευνα για τα σκοτεινά voucher της ΔΥΠΑ και ο εφοπλιστής Αριστείδης Πίττας στο My Story
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.