• AUTO

    Rolls-Royce Arcadia!


    H σειρά πήρε το όνομα της από την Αρκαδία ένα μέρος γνωστό στην αρχαία ελληνική μυθολογία ως «Επίγειος Παράδεισος».

    Η RollsRoyce Motor Cars παρουσιάζει τη RollsRoyce Arcadia Droptail, ένα μοναδικό μοντέλο με ξεχωριστή αρχιτεκτονική και σχεδιασμό. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που παραγγέλθηκε από ένα πελάτη και πήρε το όνομά της από το μυθικό βασίλειο της Αρκαδίας, ένα μέρος που αναφέρεται στην αρχαία ελληνική μυθολογία ως «Επίγειος Παράδεισος».

    Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φημίζεται για την φυσική ομορφιά και την  αρμονία της. Το Arcadia Droptail προσφέρει ένα γαλήνιο χώρο ως καταφύγιο από την πολυπλοκότητα της επιχειρηματικής ζωής. Αποτυπώνοντας το θέμα της ηρεμίας, οι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν την ακρίβεια και τον πλούτο των μοντερνιστικών τροπικών κήπων που εμφανίζονται στη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία και το Βιετνάμ, καθώς και την βρετανική αρχιτεκτονική, όπου εξυψώνονται οι οργανικές μορφές και η τιμιότητα των υλικών.

    Προκειμένου να εκπληρώσουν τη φιλοδοξία του πελάτη όσον αφορά στη φόρμα του ανοιχτού αυτοκινήτου  οι σχεδιαστές ανέπτυξαν μια διχρωμία με διαχρονικό λευκό εμποτισμένο με φάσες αλουμινίου και γυαλιού. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί μια λάμψη όταν το φως χτυπά το αμάξωμα, αλλά δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βάθους στο χρώμα. Οι ειδικοί της Rolls-Royce ανέπτυξαν ένα πιο πολύπλευρο, εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα, χρησιμοποιώντας σωματίδια αλουμινίου.

    Το ανθρακονήματα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των αθέατων μηχανικών μερών είναι βαμμένα με συμπαγές ασημί χρώμα αντί να αφήνονται πλήρως ή μερικώς εκτεθειμένα. Η εξωτερική εμφάνιση του Arcadia Droptail είναι πλούσια σε  λεπτομέρειες που ενισχύονται από τα ήπια χρώματα βαφής του αυτοκινήτου, τα οποία αντανακλούν το φως του ήλιου και δημιουργούν δραματικές σκιές, αναδεικνύοντας τις πολλές λεπτές σχεδιαστικές γραμμές.

    Το εσωτερικό είναι μια αντανάκλαση της ατομικής αισθητικής του πελάτη, αντανακλώντας το στυλ που έχει επιλέξει στις κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους του σε όλο τον κόσμο. Η επένδυση ξύλου είναι κομβική επιλογή και οι απαιτήσεις επικεντρώθηκαν στην υφή, στο χρώμα και στην ποιότητα του υλικού.

    Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars, Chris Brownridge τόνισε: «Η Rolls-Royce Coachbuild είναι η κορυφαία έκφραση της πολυτελείας. Οι πελάτες ορίζουν κάθε πτυχή αυτών των αριστουργημάτων, τα οποία δημιουργούνται από την πιο ταλαντούχα ομάδα ειδικών στον κλάδο της πολυτελείας.

    Το Arcadia Droptail αποτελεί παράδειγμα προσέγγισης. Αυτό το αυτοκίνητο είναι βαθιά συνδεδεμένο με την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του πελάτη,  καταγράφοντας τον χαρακτήρα του. Μπορούμε να υλοποιήσουμε εμπνευσμένες ιδέες σχεδιασμού, χειροτεχνίας και μηχανικής που δείχνουν στον κόσμο τη φιλοδοξία μας και τις απαράμιλλες ικανότητές μας».

    Διαβάστε επίσης

    Audi Q3: Νέες πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις!



    ΣΧΟΛΙΑ