ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης από 1η Οκτωβρίου – «Στήριξη στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας»
Στο νοσοκομείο βρίσκεται εκτάκτως ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε σήμερα το πρωί χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2024, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο
Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά».
Διαβάστε επίσης
Mavili Loft στην καρδιά της Αθήνας
Αποκάλυψη για Εύα Καϊλή: 3 μήνες πριν το Qatargate είχε φτιάξει ομάδα λόμπι, σύμφωνα με έρευνα
Euroxx Χρηματιστηριακή για Τράπεζα Κύπρου: Ποντάρετε στα μερίσματα – Τιμή στόχος €5
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ενημερώθηκε πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επαναλάβουν τις επιχειρήσεις εναντίον της χώρας
- Βουλιαγμένη: Νεκρός 82χρονος μετά από καυγά για ξαπλώστρα σε παραλία
- Υπό έρευνα ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για παράνομη σύγκρουση συμφερόντων
- Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.