Το επιβατηγό οχηματαγωγό Cat1 της Magic Sea, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα αποσυρθεί από τη γραμμή, Άγιος Κωνσταντίνος – Σκόπελος – Σκιάθος – Αλόννησος και θα δρομολογηθεί από το λιμάνι του Λαυρίου προς τα νησιά Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.
Τo H/S/C Cat I είναι ένα ταχύπλοο σκάφος της Magic Sea Ferries που έχει μεταφορική ικανότητα 1.000 επιβατών σε καθίσματα αεροπορικού τύπου και διαθέτει 4 κατηγορίες θέσεων (Super economy, Economy, Prime economy, Business) και 200 οχημάτων ή εναλλακτικά 180 οχήματα και 6 λεωφορεία. Η υπηρεσιακή ταχύτητα με την οποία κινείται είναι τα 30kn.
Το πλοίο Cat1 είναι το πρώην “Αλκυόνη” που ανήκε στον εφοπλιστή Αντώνη Λελάκη και αργότερα αγοράστηκε από την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και τελικά μετά από διαδικασία πλειστηριασμού πέρασε στην κατοχή και διαχείριση του Γιώργου Γιαλόζογλου.
Διαβάστε επίσης
AEGEAN – Olympic Air: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
Καιρός: Βροχές σήμερα – Προ των πυλών η κακοκαιρία «Δωροθέα»
Εθνική Ασφαλιστική: Οι ζημιές το 2023, η πώληση του κτιρίου στη Συγγρού και τα νέα σχέδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Απώλειες 1% στην Ευρώπη έφερε το τεχνολογικό sell-off της Wall Street – Στο -1,9% ο DAX
- Πέθανε ο Τζέι Ροκφέλερ: Ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας που εγκατέλειψε τα προνόμια για να υπηρετήσει τους φτωχούς
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Κλάας Νοτ και Πάμπλο Ερνάντες ντε Κος οι υποψήφιοι για τη θέση προέδρου της ΕΚΤ
- Telegraph: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ έγραψε στον Πούτιν και του ζήτησε S-400 – Τι λένε απόρρητα έγγραφα για τα σχέδια Ιράν – Μόσχας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.