ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια από τις πιο δύσκολες μάχες για τη ζωή της δίνει η Νανά Καραγιάννη, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με λοίμωξη του αναπνευστικού. Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της.
Οι γιατροί την υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων και της χορήγησαν μια ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, η ίδια παραπονιόταν με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook ότι νιώθει αδύναμη και παρακαλούσε την Θεό να την κάνει καλά.
Υπενθυμίζουμε ότι η Νανά Καραγιάννη δίνει εδώ και χρόνια μια μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία. Οι δικοί της άνθρωποι στέκονται στο πλευρό της και προσεύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της καθώς πριν έναν χρόνο είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο όπου και έμεινε για αρκετές μέρες δίνοντας μάχη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο χαμός στο συμβούλιο, η ασυλία και το νέο ειδύλλιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε – Τα νέα δεδομένα για τον τελικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.