• LIFE&STYLE

    Νανά Καραγιάννη: Η άγνωστη διαθήκη με τα χιλιάδες ευρώ και ο κληρονόμος

    • NewsRoom
    Νανά Καραγιάννη

    Νανά Καραγιάννη


    Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, που σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο, στην επιφάνεια ήρθε για πρώτη φορά η «μυστική» διαθήκη της.

    Η αγαπημένη δημοσιογράφος, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2017, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία, είχε τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά χιλιάδες ευρώ, καθώς και δύο σπίτια.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tlife, στη διάθηκη της, η Νανά Καραγιάννη άφησε τα χρήματα και τα σπίτια σε άγνωστο -μέχρι στιγμής- πρόσωπο.

    Βέβαια, το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

    Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, απ’ όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

    Ακόμη, η δημοσιογράφος δεν είχε χρήματα ούτε για την αγορά των φαρμάκων της, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η δημοσιογράφος και φίλη της Νανάς, Αφροδίτη Υψηλάντη.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαθήκη είναι χειρόγραφη, ενώ όταν η Νανά «έφυγε», ο κληρονόμος δέχτηκε με μεγάλη έκπληξη το τηλεφώνημα από το συμβολαιογράφο, ο οποίος τον ενημέρωσε για το περιεχόμενο της διαθήκης.

    Όπως αναφέρει το tlife, εκείνος έμεινε άναυδος όταν η τράπεζα μετά από μήνες τον ενημέρωσε για το χρηματικό ποσό που είχε κληρονομήσει.



    ΣΧΟΛΙΑ