• LIFE&STYLE

    Η μοναδική κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη μίλησε για τη μυστική χειρόγραφη διαθήκη

    • NewsRoom
    Καραγιάννη


    Η στενή φίλη και μοναδική κληρονόμος της εκλιπούσας Νανάς Καραγιάννη, Αναστασία, μίλησε στην τηλεόραση για τη μυστική διαθήκη, εξηγώντας τους λόγους που αναγκάστηκε να αποποιηθεί δύο σπίτια.

    Η Αναστασία μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τη μυστηριώδη κληρονομιά.

    Μπορεί η εκλιπούσα παρουσιάστρια, να ζούσε υπό συνθήκες που δεν παρέπεμπαν σε μια άνετη ζωή, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια.

    Η Αναστασία υπήρξε ένα από τα λίγα πρόσωπα που της στάθηκε τον τελευταίο καιρό της ζωής της. Με τη Νανά είχαν γνωριστεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν και οι δύο γυναίκες.

    «Πρόκειται για ένα ποσό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Είχε μαζέψει αυτό το κορίτσι ένα σεβαστό ποσό για τα σημερινά δεδομένα», είπε. Διευκρίνισε ότι αυτό το ποσό είναι αρκετό για να αγοραστεί μια γκαρσονιέρα.

    «Είχε χρήματα αλλά δεν τα χαλούσε» τόνισε.

    Για τα ακίνητα είπε εξαρχής πως είχε δηλώσει ότι δεν θα τα δεχόταν. Αυτό διότι ήταν ακίνητα των γιαγιάδων της σε Χαλάνδρι και Κέρκυρα. «Θεώρησα πως δεν ήταν σωστό ακίνητα που δεν έφτιαξες εσύ ο ίδιος αλλά σου τα έδωσαν, δεν ήταν σωστό να τα πάρει κάποιος άλλος. Για τον λόγο αυτό τα αποποιήθηκα».



    ΣΧΟΛΙΑ