ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο Τσίπρας δεν έχει διαβάσει το πολυνομοσχέδιο, γιατί αν το είχε διαβάσει θα τρελαινόταν από αυτά που περιέχει. Από τα 140 μέτρα που μας ζητούν οι δανειστές να πάρουμε, μόνο τα 12 έχουν γίνει, ποσοστό δηλαδή μόνο 8%», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο «Ε».
Ο κ. Λεβέντης στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ενώ επισήμανε ότι το πλεόνασμα δημιουργήθηκε από τις περικοπές που έκανε η κυβέρνηση.
Σε ό,τι αφορά τους συμβασιούχους, δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων λέει «όχι» στη μονιμοποίηση τους «καθώς όπως έχουν μπει από το παράθυρο, έτσι πρέπει να φύγουν».
Τέλος, ζήτησε για μία ακόμη φορά οικουμενική κυβέρνηση, γιατί, όπως συμπλήρωσε, έτσι μόνο θα έρθουν οι επενδύσεις στη χώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Τσάκος: Στο «φουλ» οι μηχανές της ναυτιλιακής του μετά τα ισχυρά κέρδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Στο «κόκκινο» η θερμοκρασία – Ευνοείται η μεταφορά σκόνης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ΕΛ. ΑΣ ξεκαθαρίζει: Η Ελλάδα δεν έχει γίνει στόχος κυβερνοεπιθέσεων από χάκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο, Τρίτη σε τρεις περιοχές
- Σαντορίνη: Συμπλοκή με τραυματισμό αποκάλυψε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Πέντε συλλήψεις και κατάσχεση κοκαΐνης και κάνναβης
- Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare Bulkers): Κέρδη 10 εκατ. δολαρίων στο β’ εξάμηνο και ρευστότητα 331,5 εκατ. δολαρίων
- Ζαχαράκη: Κατατέθηκε η αίτηση για την καταχώριση του θρησκευτικού νομικού προσώπου των Μπεκτασήδων της Θράκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.