ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κεκλεισμένων των θυρών η ακρόαση Δεμίρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – Απών ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Παραγγελία σχετική με την φρικτή κακοποίηση και θανάτωση σκύλου στα Μέγαρα, στις 24 Ιανουαρίου απέστειλε σήμερα η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σκύλος έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική ράβδος, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.
Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έφερε μία οπή δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα.
Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο.
Η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.
Διαβάστε επίσης:
Κέιτ Μίντλετον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις
Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Λάρισας και Λιτόχωρου λόγω πυρκαγιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις ΗΠΑ-Ιράν
- Σεισμός μεγέθους 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσου
- Final 4: Λόγω παραλείψεων της Euroleague μπήκαν στο γήπεδο χιλιάδες άτομα χωρίς εισιτήρια, αναφέρει η διοίκηση του T-Center
- Ο Ρούμπιο προσκαλεί τον Μόντι στον Λευκό Οίκο καθώς βελτιώνονται οι σχέσεις ΗΠΑ–Ινδίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.