ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροτεχνήματα, κροτίδες και άλλα είδη βεγγαλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Ιταλία προκάλεσαν τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 274, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Στην Αφραγκόλα, κοντά στη Νάπολη, μια 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από «χτύπημα που δέχθηκε από ένα βλήμα κατά τη διάρκεια των εορτασμών, με το βλήμα πιθανότατα να εκτόξευσε ένα μέλος της οικογένειάς της», ανέφερε η αστυνομία.
Παράλληλα 274 τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα. Από αυτούς 49 χρειάστηκε να μεταβούν σε νοσοκομεία και δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο αριθμός αυτός των τραυματισμών είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2023, όταν σημειώθηκαν 180 τραυματισμοί.
«Για ακόμη μια φορά, τα πιο σοβαρά ατυχήματα οφείλονται στην εσφαλμένη χρήση πυροτεχνημάτων παράνομης προέλευσης», τόνισε η αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: Θα «εντείνουμε» τα στρατιωτικά πλήγματα στην Ουκρανία μετά τον βομβαρδισμό του Μπέλγκοροντ
Ιαπωνία-σεισμός: Υποβάθμιση της προειδοποίησης για τσουνάμι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λάνα Ζωχιού (εκπρόσωπος ΥΠΕΞ): Θα είμαστε έτοιμοι νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική Προεδρία
- AFP: Έρευνα των ευρωπαίων εισαγγελέων κατά του Μπαρντελά της γαλλικής ακροδεξιάς για κονδύλια της ΕΕ
- Schnabel: Η ΕΚΤ θα χρειαστεί να αυξήσει τα επιτόκια αν διευρυνθεί το ενεργειακό σοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη στο 28,8 η ΝΔ στην αναγωγή – Ποια η δυναμική των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.