ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία θα «εντείνει» τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία ως απάντηση στον βομβαρδισμό από τον ουκρανικό στρατό της ρωσικής πόλης Μπέλγκοροντ, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Θα εντείνουμε τους βομβαρδισμούς, κανένα έγκλημα εναντίον αμάχων δεν θα μείνει ατιμώρητο, αυτό είναι βέβαιο», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, διευκρινίζοντας ότι τα στρατιωτικά πλήγματα θα έχουν στόχο «στρατιωτικές εγκαταστάσεις».
Εικοσιτέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν στην ουκρανική επίθεση το Σάββατο εναντίον του Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται κοντά στα ρωσοουκρανικά σύνορα.
Διαβάστε επίσης:
Ιαπωνία-σεισμός: Υποβάθμιση της προειδοποίησης για τσουνάμι
Τουρκία: Ογκώδεις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη «κατά της τρομοκρατίας του PKK και του Ισραήλ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «ΗΠΑ: Το 65% των Αμερικανών ανησυχούν ότι ο Τραμπ μπορεί να διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξαγωγών πετρελαίου
- Κικίλιας: «Η ελληνική πολιτεία στέκεται με ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που έπεσαν στο καθήκον»
- Νετανιάχου: Πλέον το Ιράν δεν έχει δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου και κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.