ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, εξέτασε την περίπτωση της εταιρίας FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. (ISIN: GRS294003009), η οποία εμπίπτει στις σχετικές διατάξεις του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου περί διαγραφής και αποφάσισε τη διαγραφή των κινητών αξιών της εταιρίας, καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.
Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της προαναφερόμενης εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο Αθηνών: Οι νέοι συντελεστές στάθμισης μετοχών στον δείκτη Mid & Small Cap
JPMorgan: Top pick η μετοχή του ΟΠΑΠ για το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
