ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, εξέτασε την περίπτωση της εταιρίας FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. (ISIN: GRS294003009), η οποία εμπίπτει στις σχετικές διατάξεις του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου περί διαγραφής και αποφάσισε τη διαγραφή των κινητών αξιών της εταιρίας, καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.
Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της προαναφερόμενης εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο Αθηνών: Οι νέοι συντελεστές στάθμισης μετοχών στον δείκτη Mid & Small Cap
JPMorgan: Top pick η μετοχή του ΟΠΑΠ για το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank – Ευρώπη Holdings: Εγκρίθηκε το σχέδιο απορρόφησης – Τι προβλέπει η συμφωνία, τι αλλάζει για τους μετόχους
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αγόρασε 30.000 ίδιες μετοχές αξίας 1,29 εκατ. ευρώ
- Συναγερμός για τις τιμές ενέργειας: Στο τραπέζι μέτρα για καύσιμα και θέρμανση μετά τις υψηλές τιμές στα πρατήρια
- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη; Λάθος – Το Βυζάντιο ήταν ο κόμβος της αυτοκρατορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.