ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.
Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.
Το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό αναφέρει:
«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».
Διαβάστε επίσης:
Βαγγέλης Μαρινάκης: Παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League – Ολη η επιστολή παραίτησης
Οικονόμου-Βρούτσης: Φάκελο με 200 ονόματα για οπαδική βία κατέθεσαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιωάννα Τούνη: Σήμερα θα προβληθεί στην δίκη το revenge porn – «Με πληγώνει πάρα πολύ» (video)
- ΚΕΑΟ: Στα 51,31 δισ. ευρώ το χρέος – Εκρηκτική διόγκωση και «παγίδα» για μικρούς οφειλέτες
- Μetlen: Στο -9% άνοιξε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου
- Rolex: Τέλος εποχής για το «Pepsi»; Οι φήμες που εκτόξευσαν 500% τη ζήτηση για το ρολόι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.