Μια έκθεση έργων τέχνης που παραγγέλθηκαν από αντιπροσώπους Lamborghini στην Αμερική για τον εορτασμό της 60ης επετείου.
Το έργο τέχνης που εκτίθεται ποικίλλει ως προς την ιδέα, από καμβά ζωγραφισμένο με σπρέι, προσαρμοσμένα αθλητικά παπούτσια και σανίδα του σερφ έως γλυπτά από χάλυβα και μπρούτζο και έναν προσαρμοσμένο ψηφιακό κουλοχέρη. Κάθε κομμάτι παίρνει ως έμπνευση τη θρυλική αύρα των ανθρώπων και των μηχανών που, μαζί, άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του αυτοκινήτου. Παρόντες στην αποκλειστική βραδιά των εγκαινίων ήταν κορυφαία στελέχη της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Automobili Lamborghini, Stephan Winkelmann, μαζί με τον Chief Marketing and Sales Officer, Federico Foschini το διευθυντή σχεδιασμού, Mitja Borkert τον τεχνικό διευθυντή Rouven Mohr και τον ceo της Automobili Lamborghini America, Andrea Baldi.

Ο Winkelmann δήλωσε: «Πλησιάσαμε την 60η επέτειό μας με μια συναρπαστική πρόκληση για τους αντιπροσώπους μας να αναθέσουν έργα τέχνης προς τιμήν της πλούσιας ιστορίας της Lamborghini. Στο πλαίσιο της Art Basel Miami Beach, το design είναι επίσης τέχνη. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέξαμε την ευκαιρία να αποκαλύψουμε το Revuelto ‘Opera Unica’. Γιορτάζοντας το μεγαλείο της τεχνικής και του σχεδιασμού του Revuelto, αυτή η “Opera Unica” αναδεικνύει την αυτοκινητική τελειότητα από μέσα προς τα έξω».
Εξήντα χρόνια από τη γέννηση της Automobili Lamborghini, το νέο Revuelto χαράζει την πορεία των επιδόσεων και της τεχνολογίας, μένοντας πιστό στο DNA της Lamborghini ενώ φέρνει επανάσταση στον V12 με όραμα για το μέλλον. Το Revuelto είναι ένα υπεραυτοκίνητο που διαμορφώνει την εποχή – ένα PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) που είναι το πρώτο του είδους του – και η πιο ισχυρή Lamborghini παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ.
Τονίζεται σε αυτήν την έκθεση, και αποκαλύφθηκε στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, είναι το Revuelto ‘Opera Unica’, ένα μοναδικό έργο τέχνης που οραματίστηκε ο Centro Stile και δημιουργήθηκε υπό τη διεύθυνση της ομάδας Ad Personam της Lamborghini. Εμπνευσμένο από τα τολμηρά χρώματα της σιλουέτας της 60ης επετείου, το ζωγραφισμένο στο χέρι εξωτερικό του Revuelto ‘Opera Unica’ ξεθωριάζει από τη Viola Pasifae έως το Nero Helene, με λεπτομέρειες πινελιάς ζεστών και ψυχρών χρωμάτων. Αυτή η διαδικασία απαιτούσε 76 ώρες δοκιμών και 435 ώρες για να εκτελεστεί.
Χρησιμοποιώντας χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ασύμμετρο σχέδιο, το εσωτερικό χρειάστηκε επιπλέον 220 ώρες για να ολοκληρωθεί. Επίσης, ως μέρος της έκθεσης, η γκαλερί Revuelto Experience έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια συναισθηματική ανταπόκριση. Ο χώρος εκφράζει το πνεύμα αυτού του φουτουριστικού οχήματος με φως, βίντεο και τον συνταρακτικό ήχο ενός κινητήρα V12 που ήταν η καρδιά της Lamborghini από την αρχή. Το «Lamborghini: 60 Years of Artistry in Motion» είναι ανοιχτό για δημόσια προβολή στη γκαλερί 1330 στο Μαϊάμι έως 9 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σήμερα για το Μπαμπ ελ Μάντεμπ
- Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Επιστρέφω με ένα νέο ισχυρό εθνικό κόμμα» (video)
- Eurobank Equities: Εκτόξευση κερδών για Motor Oil και HelleniQ Energy
- LVMH: Χάνει τα πρωτεία στη Γαλλία και βγαίνει από το top 10 της Ευρώπης
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Πώς η Iva Petrova (Βουλγαρία) σώζει από τις υψηλές τιμές ενέργειας την Ελλάδα – Το νέο ενεργειακό «οπλοστάσιο» της Σόφιας για τη βιομηχανία και η σύγκριση με τις ελληνικές πολιτικές
Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Aegean Shipping (Γιώργος Δ. Μελισσανίδης): Πούλησε δύο πλοία και έβαλε στα ταμεία του 154 εκατ. δολάρια
Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.