ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Πιερρακάκη – Βάλντις Ντομπρόβσκις: «Θετικά μηνύματα για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας»
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα», έγραψε με ανάρτησή του στο «Χ» ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις , με αφορμή τη «θετική» αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το αίτημα πληρωμής, ύψους 3,64 δις. ευρώ που υπέβαλε η Ελλάδα.
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το τρίτο αίτημα πληρωμής, στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF), για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης, την ενεργειακά αποδοτική ανακαίνιση κτιρίων, καθώς και για δάνεια για την υποστήριξη ιδιωτικών επενδύσεων στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.
Ανοίγει ο δρόμος για την πληρωμή των 3,6 δις. ευρώ. Μπράβο Ελλάδα!», έγραψε στο “X”, ο Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Συγχαρητήρια στην Ελλάδα?- @EU_Commission endorses 3rd payment request in ?? #RRF recovery plan:
?boosting electromobility
?energy-efficient building renovation
?loans to support private investment in green/digitalIt paves way for payment of €3.6 billion.
Well done Greece! https://t.co/oMPRQFXDsl— Valdis Dombrovskis (@VDombrovskis) November 28, 2023
Διαβάστε επίσης:
Συνομιλία Γεραπετρίτη – Φιντάν στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ
Σαμαράς: Ναι στον διάλογο με την Τουρκία, όχι στην παράδοση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τα σενάρια εκεχειρίας στο Ιράν – Άνοδος 2,12% για τον DAX
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της ΔΠ για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Ιράν: Ο Γκαλιμπάφ κατηγορεί τις ΗΠΑ για σχέδιο «παράδοσης» μέσω πιέσεων
- Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.