ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εμπορικό πλοίο φορτωμένο με σιτηρά υπέστη μικρές ζημιές στα ανοιχτά της Ουκρανίας και ενδέχεται να έπεσε σε θαλάσσια νάρκη, σύμφωνα με ειδικούς του ναυτιλιακού τομέα και μια πηγή της ουκρανικής κυβέρνησης.
Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου Georgia S, με σημαία Λιβερίας, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πιβντένιι της Ουκρανίας και χτυπήθηκε στην ανοιχτή θάλασσα την Πέμπτη. Μια ουκρανική πηγή είπε σήμερα στο πρακτορείο Reuters ότι είναι πιθανό να χτυπήθηκε από νάρκη.
Η εταιρεία Seagate Navigation, που αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ως διαχειρίστρια του πλοίου, δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο.
Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο παρακολούθησης της ναυσιπλοΐας MarineTraffic, το πλοίο κατευθυνόταν σήμερα στο λιμάνι της Κωστάντζας, στη Ρουμανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Έχουμε καταστρέψει συνολικά 15 ρωσικά πολεμικά πλοία
Ιωάννης Παππάς: Υπάρχει κύκλωμα διακινητών μεταναστών «VIP» που έρχεται από τα απέναντι παράλια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ξεκίνησε η δίκη για τα e-mails σε απόδημους – Δείτε τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας
- Τραμπ: «Καλό που παραιτήθηκε ο Τζο Κεντ», τον κατηγορεί για «αδυναμία στην ασφάλεια»
- Μουζάκης: Έκτακτη ΓΣ στις 7/4 για μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
- Reuters: Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τη Συρία να αναλάβει δράση κατά της Χεζμπολάχ – Διστακτική η Δαμασκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.