ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολάκης: Κρίθηκε ένοχος τον για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή, του επιβλήθηκε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
Το γλέντησε ο Παύλος Πολάκης, μετά τη ένταση της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και το μπαράζ αποχωρήσεων από το κόμμα.
Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, ανεβάζοντας μάλιστα κι ένα κολάζ φωτογραφιών, πήγε στο γλέντι της Ένωσης Σφακιανών μαζί με τα ανίψια του.
“Μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής του Συριζα ,στο γλέντι της Ένωσης Σφακιανων ,στο κέντρο Ομαλος με την Περσα,τον ανηψιο μου τον Πετρο ,την Ανηψια μου τη Ζένια και φιλους τους”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:
Δραγασάκης: Δεν ξέρω πόσα περιθώρια υπάρχουν για να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά
Ομάδα Αχτσιόγλου: Βαθιά προσβλητική και διχαστική η παρουσία Κασσελάκη στην ΚΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρόπουλος (ΣΕΒ): «Εθνικός στόχος η παραγωγικότητα, οι ευθύνες κράτους και επιχειρήσεων»
- FedEx: Fake news τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη
- Στην Politis Group τα Reader.gr, Insider.gr, Jenny.gr και basketa.gr
- BRIGHT GROUP: Η diadikasia συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο CROSSMARE για τον μετασχηματισμό της θαλάσσιας επιτήρησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.