ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, από τον Κυβερνήτη επαγγελματικού – αλιευτικού σκάφους, για τον τραυματισμό 37χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη μέλους πληρώματος.
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι ενώ καθάριζε αλιεύματα, με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργική αντίδραση.
Το Ε/Π – Α/Κ σκάφος κατέπλευσε στον λιμένα Ρεθύμνου, συνοδεία Περιπολικού σκάφους ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Διαβάστε επίσης
WISTA International: «Διεθνής προσωπικότητα της χρονιάς» η Δωροθέα Ιωάννου
Ισπανική εταιρεία «φλερτάρει» με το διαγωνισμό των 400 εκατ. ευρώ του ΟΑΣΑ
Γκ. Χαρδούβελης: Η Εθνική Τράπεζα 5η καλύτερη στα ευρωπαϊκά stress test
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.