ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης, που πριν από λίγες εβδομάδες δήλωνε “ότι ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και το επιχειρείν”, εξέδωσε χθες άλλη μια “πολάκεια” ανακοίνωση προσπαθώντας να υποβαθμίσει μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Και τονίζει: «Για να βρει “γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ” -αλλά και ο ίδιος “το βηματισμό του”, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, καλό θα είναι επιστρέφοντας στην Ελλάδα να πληροφορηθεί ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων, αλλεπάλληλων κρίσεων, η χώρα μας είναι:
* πρώτη σε ρυθμό μείωσης της ανεργίας με τη δημιουργία πάνω από 400.000 νέων θέσεων εργασίας,
* σταθερά στις πρώτες θέσεις σε ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη, εδώ και πολλά τρίμηνα,
* πρωταθλήτρια σε ρυθμό μείωσης του χρέους της ως προς το ΑΕΠ, ενώ,
* Πέτυχε ρεκόρ άμεσων επενδύσεων.
Καλό θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συνεχίσουν να στέκονται μικρόψυχα απέναντι σε κάθε θετική είδηση και επιτυχία για τη χώρα, να κάνουν την αυτοκριτική τους για όσες τυχοδιωκτικές ενέργειες της δικής τους διακυβέρνησης οδήγησαν σε μια οδυνηρή παράταση της κρίσης για την ελληνική οικονομία», προσθέτει ο κ. Μαρινάκης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει στην ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα, μέσα στην πιο δύσκολη διεθνή συγκυρία, ανακτά με γρήγορα βήματα τη χαμένη της αξιοπιστία και δυναμώνει κάθε μέρα την οικονομία της.
Στόχος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι όλες αυτές τις επιτυχίες να τις αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο προς όφελος των πολιτών, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα τους για να αντιμετωπίσουμε έτσι με μόνιμο τρόπο τις συνέπειες των κρίσεων».
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Να ανέβει ο ελληνικός λαός κοινωνική βαθμίδα
Μητσοτάκης: Η νέα θετική αξιολόγηση αποτελεί επίτευγμα του λαού μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.