ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εξάρθρωση κυκλώματος που κατασκεύαζε και εμπορευόταν όπλα, προχώρησαν απόψε οι βουλγαρικές αρχές μετά από πληροφορίες που έστειλε στη γειτονική χώρα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας Έλληνας που φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας και για το πρόσωπο αυτό η ΕΥΠ είχε πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό, ότι εμπορεύεται όπλα καθώς επίσης και ανταλλακτικά για οπλισμό με τις πληροφορίες μάλιστα να λένε ότι κατά τη σύλληψή τους οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι θα τα έστελναν στη Wagner.
Η ΕΥΠ συγκέντρωσε όλο το υλικό και το έστειλε στους Βούλγαρους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στις συλλήψεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να είχε πάνω από πέντε ψεύτικα διαβατήρια ενώ ακολούθησε έρευνα σε χώρους του εργοστασίου.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στο Ισραήλ: Χτυπήθηκε νοσοκομείο στην Γάζα – Φόβοι για 500 νεκρούς
Ο Σολτς συζητά με Ισραήλ και Αίγυπτο τρόπους για παροχή βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας
Ουκρανία: Εκτόξευσε αμερικανικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά των ρωσικών δυνάμεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.