ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι σε ΜΟΗ-ΕΛΠΕ και τι έγινε σε Metlen, Εθνική, 3Ε, ΟΠΑΠ, το μυστικό δείπνο της Goldman με τραπεζίτες, οι ισχυροί φίλοι της AKTOR, τι είπε ο Soros στον Μεγάλου, τι είπε ο Προκοπίου στο mononews και το 100-0 του ΚΜ
Το Πρωτοδικείο Δυρραχίου απέρριψε σήμερα το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για χορήγηση άδειας ορκωμοσίας του, ως εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.
Ο εισαγγελέας θεώρησε το δικαστήριο αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση, εισήγηση που αποδέχθηκε ο δικαστής της έδρας και ως εκ τούτου η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ανώτατο δικαστήριο. Κατόπιν τούτου ο Μπελέρης θα παραμείνει στις φυλακές, αναμένοντας την δίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο εναντίον της διαφθοράς, που έχει οριστεί για μεθαύριο Πέμπτη.
Διαβάστε επίσης
Σαουδική Αραβία: Επιχείρηση για αποκλιμάκωση στη Γάζα
Ισραήλ: Κρουαζιερόπλοια αναστέλλουν τα δρομολόγιά τους – Θα περάσουν από νησιά της Ελλάδας
Ισραήλ: Πτώματα κατοίκων και μαχητών κείτονται στο έδαφος στο κιμπούτς Κφαρ Αζά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιτηρά: Ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τις τιμές – Κίνδυνος για τις νέες καλλιέργειες
- CrediaBank: Προχωρά σε διάθεση νέων κοινών, ονομαστικών μετοχών – Το μήνυμα Βρεττού
- «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Food to Go»: Ντεμπούτο για το νέο project στη θέση της Σπιτικής Κουζίνας
- Στην Αδριατική τα νεότευκτα και στο Αιγαίο τα μεταχειρισμένα πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.