Δημοσιεύματα στον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρονται στην έναρξη μετάδοσης στην Κύπρο προγραμμάτων της ταινιοθήκης του MEGA από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ΤV (που ήδη εκπέμπει ως ΟΝΕ). H AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και της ταινιοθήκης του και αποκλειστική δικαιούχος κάθε εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών του προγραμμάτων.
«Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου – ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται – οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Η μετάδοση, αναμετάδοση, μαγνητοσκόπηση ή/και κάθε άλλη χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων του MEGA καθώς και σημάτων, λογοτύπων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων του MEGA από τον τ/σ EXTRA TV έχει απαγορευθεί επανειλημμένα από τα Κυπριακά Δικαστήρια ως παράνομη».
Διαβάστε επίσης:
Αντί για χιλιάδες… εκατομμύρια. Λάθος εκτίμηση για έναν Ρέμπραντ εκτινάσσει την αξία του
Ισραήλ: Τουλάχιστον πέντε Γερμανοί υπήκοοι μεταξύ των αιχμαλώτων της Χαμάς
_______________________
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Ισχυρές μπόρες και κατά τόπους καταιγίδες – Οι περιοχές που «χτυπά» η κακοκαιρία
- Τάσος Χατζηβασιλείου: Ενεργειακή ένωση Αν. Μεσογείου και Ευρώπης μέσω του 3+1 – Τι συζητήθηκε στο 6o Επιχειρηματικό Συνέδριο Economist
- Casa Coa: Νέο πεντάστερο 1.200 κλινών στην Κω – Επένδυση άνω των 40 εκατομμυρίων
- 6o Επιχειρηματικό Συνέδριο Economist στη Ν. Υόρκη: Στο επίκεντρο οι ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ
