ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.
Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και φαίνεται να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνο Γώγο, ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει ο ισχυρισμός του 45χρονου.
Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι πράγματι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κάποια ψυχική νόσο, η κράτηση του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Διαβάστε επίσης:
Δήμος Χανίων σε Κασσελάκη: Οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώροι για κομματικές εκδηλώσεις
Λέσβος: Βαριές ποινικές κυρώσεις σε όσους κακοποίησαν ζώα σε «γαϊδουροδρομίες»
Οικονόμου: Αυστηρή αλλά απολύτως δίκαιη η μεταναστευτική πολιτική της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.