ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο για την εξαγορά της Imerys Βωξίτες βρίσκεται η Mytilineos.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συζητήσεις της MYTILINEOS με την IMERYS για την εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ»), ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί.
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας, η Εταιρεία θα ενημερώσει εγκαίρως κατά την πάγια τακτική της, τόσο το επενδυτικό κοινό όσο και τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε επίσης
Πώς ο κλάδος της ενέργειας ωθεί τα μεγέθη και τις αναβαθμίσεις της Mytilineos
Morgan Stanley για Mytilineos: Υψηλότερη τιμή στόχος στα €45
Mytilineos: Σχέδιο επέκτασης στη λιανική ενέργειας-Καθετοποίηση και υπεραξίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ΑΙ μπαίνει στους ελέγχους της ΑΑΔΕ – Τι είναι το νέο υπερ-σύστημα «ΒΙ» που θα δημιουργεί ξεχωριστό προφίλ για κάθε φορολογούμενο
 - Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Βλέπουμε εξαγορές εφόσον προκύψουν ευκαιρίες
 - Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων