ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γερμανική αμυντική βιομηχανία Rheinmetall σκοπεύει μέχρι το τέλος του έτους να παραδώσει στην Ουκρανία μη επανδρωμένα αεροσκάφη Luna νέας γενιάς, σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild.
Η Ουκρανία επιδιώκει απεγνωσμένα να ενισχύσει το οπλοστάσιό της με drones, πυρομαχικά και άρματα μάχης, καθώς έχει εξαπολύσει αντεπίθεση για να εκδιώξει τους ρώσους εισβολείς.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «πακέτο των drones» αποτελείται από έναν επίγειο σταθμό ελέγχου με αδιευκρίνιστο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πλατφόρμα εκτόξευσης και στρατιωτικά φορτηγά. Η Bild υπογραμμίζει ότι θα χρησιμεύσουν ως σύστημα αναγνώρισης, δημιουργίας δικτύου LTE και ηλεκτρονικού πολέμου.
Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει πως η Rheinmetall δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες της Bild am Sonntag.
Διαβάστε επίσης
Απευθείας πτήσεις από Ρωσία στα κατεχόμενα;
Ρωσία: Ακόμη ένας ουκρανικός πύραυλος καταρρίφθηκε στο στενό του Κερτς
Συνετρίβη ρωσικό μαχητικό Su-30 στο Καλίνινγκραντ – Νεκροί οι δύο πιλότοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.