ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιώργος Γαβρίλης: Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου ακύρωσε τον διαγωνισμό για την ανάπλαση της Πειραϊκής
«Το κτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ είναι ένα εμβληματικό κτήριο που παραμένει σχεδόν άδειο για 20 χρόνια περιμένοντας έναν μεγάλο επιχειρηματία για πώληση ή εκμετάλλευση», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.
Και προσθέτει:
«Εμείς προτείνουμε τη μετατροπή του σε μια ενιαία επιτελική δομή δημόσιας διοίκησης μιας στάσης, με την εγκατάσταση στο κτήριο φορέων που έχουν μεγάλο αριθμό συναλλαγών με τους πολίτες.
Μια τέτοια πρόταση συνιστά αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των πολιτών και τους επιτρέπει με μια μετακίνηση τους να καλύπτουν ταυτόχρονα πολλές συναλλαγές τους με το δημόσιο».
Διαβάστε επίσης:
Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Merck: Το αντικαρκινικό Keytruda οδήγησε σε υπέρβαση εκτιμήσεων στο δ’ τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Τι γυρεύει η JP Morgan στην Alpha, η εκτόξευση ΜΟΗ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Πλεύρης: «Απελάσεις για όσους λειτουργούν παράνομα χώρους θρησκευτικής λατρείας»
- Απάτη με SMS: Πώς δρουν επιτήδειοι με ψεύτικα πακέτα από τα ΕΛΤΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.