ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέμα χρόνου είναι πλέον ο ορισμός νέου επικεφαλής στην Εισαγγελία Διαφθοράς μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση πριν από δέκα ημέρες της επί έτη επικεφαλής της νευραλγικής αυτής εισαγγελικής υπηρεσίας, κα Ελένης Ράικου.
Η πρώην δικαστικός συνόδευσε την παραίτηση της με βαριές καταγγελίες περί παράκεντρων εξουσίας και σχεδίου ηθικής της εξόντωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Δευτέρα, 10 Απριλίου, συνεδριάζει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο υπό την προεδρία της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου προκειμένου να επιλέξει τον αντικαταστάτη της κυρίας Ράικου μεταξύ των αντεισαγγελέων εφετών.
Εισηγητής έχει οριστεί ο αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Μαχαίρας, ενώ η θητεία κανονικά της Ελένης Ράικου, αν δεν είχε παραιτηθεί, επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μεγάλη έκπληξη. Ο Καλογρίτσας δεν εμφανίστηκε σε διαγωνισμό οδικού άξονα. Δεν κατάφερε να βρει εγγυητική λένε πηγές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παρασκευόπουλος: Καινούριο φαινόμενο ο άκρατος λαϊκισμός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η «συγγνώμη» του Ντάισελμπλουμ για την δήλωση με τα ποτά και τις γυναίκες: Θα είμαι πιο προσεκτικός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Προχωρά η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης μηχανοδηγών στο τρένο της Coradia Stream (video)
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πρώτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού – Στις 30 Μαρτίου η καταβολή
- Ιταλία: Ο κύριος κίνδυνος, για τις χώρες που δεν εμπλέκονται στη σύρραξη, είναι η τρομοκρατία δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
- Eurobank: Διευκρινίσεις για τις χρεώσεις στα πακέτα συναλλαγών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.