ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
Έντονη είναι η ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας μετά το χθεσινό ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος διασκέδαζε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες καταστροφικές φωτιές στη χώρα μας.
Κύκλοι της οδού Πειραιώς τονίζουν ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη και μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της στήριξής του στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου.
Συγγνώμη από Πατούλη για ζεϊμπέκικο: Ήταν μια κακιά στιγμή
Μετά την έντονη κατακραυγή που προκλήθηκε με το βίντεο, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, χαρακτηρίζοντάς το «κακιά στιγμή».
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.
Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.
Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.
Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».
Διαβάστε επίσης:
Ορκίστηκαν οι Οικονόμου και Βρούτσης στο Προεδρικό Μέγαρο
Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν αόρατοι συμπολίτες μας- Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα ζητήματα ισότητας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάρτι και σήμερα σε ΕΛΠΕ και Άκτωρ
- Ρούτε: Σε άμεση ισχύ οι περικοπές των ΗΠΑ στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ – Οι 6 χώρες που επιβαρύνονται περισσότερο
- Ε.Β.Ε.Π.: «Ζητούμε, την υιοθέτηση ενός σύγχρονου και συνεκτικού επιμελητηριακού πλαισίου»
- Ασιατικές αγορές: Νέα ιστορικά υψηλά για Kospi και Nikkei 225 – Άλμα για τις μετοχές των SK Hynix και Samsung
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.