ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με 208 ψήφους «υπέρ», έναντι 68 «κατά» και 24 «παρών» ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για την «’Αρση των περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού», υπερβαίνοντας το μέτρο των τουλάχιστον 200 θετικών ψήφων που απαιτεί η συνταγματική διάταξη.
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, το σχέδιο νόμου υπερψηφίστηκε επί της Αρχής, των άρθρων και στο σύνολό του από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, της Νίκης και της Πλεύσης Ελευθερίας.
Το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΚΚΕ, ενώ Σπαρτιάτες και Ελληνική Λύση τάχθηκαν με το «παρών».
Διαβάστε επίσης:
Τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των δύο πιλότων του Canadair
Κεραμέως: Hχηρό μήνυμα στους απανταχού Έλληνες ότι θέλουμε η φωνή τους να ακούγεται πιο δυνατά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.