ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμα καραμπινάτη περίπτωση φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας.
Γνωστό ζαχαροπλαστείο βρέθηκε με την ταμειακή του να μην έχει διαβιβάσει, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, αποδείξεις συνολικής αξίας άνω των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι ελεγκτές προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και επεξεργάστηκαν τα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης από το 2017 έως σήμερα.
Βρήκαν ανακριβή δήλωση εισοδήματος και ΦΠΑ με αποκρυβείσα αξία, που υπερβαίνει τα 2.500.000€ σε φόρο εισοδήματος και τα 600.000,00€ σε ΦΠΑ.
Στο κατάστημα μπήκε λουκέτο 48 ωρών και επιβλήθηκε πρόστιμο 225.000 ευρώ, ενώ ο έλεγχος συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης
Άρθρο Παρέμβαση για την Τράπεζα Αττικής: Η κυρία, τα 15 εκατ. ευρώ και η ΑΑΔΕ
ΑΑΔΕ: Έξι νέα λουκέτα από διασταυρώσεις POS με ταμειακές σε Μύκονο, Αθήνα και Πόρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.