ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Titan Cement International SA (η Εταιρία) (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισίου, TITC) ανακοινώνει ότι την περίοδο από 10 Ιουλίου 2023 έως και 14 Ιουλίου 2023 η εταιρία αγόρασε συνολικά 16.000 μετοχές της Titan Cement International SA στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.

Μετά τις ανωτέρω συναλλαγές, η Titan Cement International SA διαθέτει (άμεσα ή έμμεσα μέσω της θυγατρικής της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) 3.584.424 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 4,58% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
Διαβάστε επίσης:
TITAN: Mεγάλης κλίμακας έργο δέσμευσης CO2 επιλέχθηκε από το Ταμείο Καινοτομίας της ΕΕ
Lamda Development: Αγορά ιδίων μετοχών συνολικής αξίας €175.493
Dynagas (Γιώργος Προκοπίου): Επιπλέον έσοδα 270 εκατ. δολ. από τη ναύλωση πλοίων LNG – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Παρέδωσε επιταγή 277 εκατ. ευρώ για την έναρξη των σιδηροδρομικών-οδικών έργων Αλεξανδρούπολης-Πυθίου
- Μετρό και λεωφορεία σε ειδικό πρόγραμμα για τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ισχυρό αποτύπωμα από τη σύνοδο της ένωσης GO15 στην Αθήνα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.