ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας καταγράφεται στην Κύπρο, όπου εξακολουθούν να επικρατούν συνθήκες καύσωνα.
Πρόκειται για ηλικιωμένο, 90 ετών, που διέμενε σε οίκο ευγηρίας.
Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Χαράλαμπος Χαριλάου, το θύμα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θερμοπληξία και δυστυχώς κατέληξε.
Ο κύριος Χαριλάου ανέφερε στο ΡΙΚ ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα, 77 και 78 ετών, τα οποία παρουσιάζουν συναφή συμπτώματα, ωστόσο διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για περιστατικά θερμοπληξίας.
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται αυξημένη προσοχή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών μέχρι την Τετάρτη
Υδρογονάνθρακες: Επιταχύνονται οι εξελίξεις στις έρευνες σε Δ. Ελλάδα και Κρήτη
Νάξος: Από αμέλεια ηλικιωμένου η πυρκαγιά στην Κεραμωτή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεχάστε τα Μαθηματικά και τη Φιλοσοφία – Η Μουσική πληρώνει καλύτερα
- Αγορές: Μετά το ράλι η πτώση – «Φρένο» μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα Alphabet και Samsung
- Στα σκαριά ιστορικό τεχνολογικό deal: Σε προχωρημένες συζητήσεις η Marvell για εξαγορά της Lumentum
- ΕΚΤ: Σταθερά επιτόκια υπό τη σκιά της Γαλλίας και της ενεργειακής κρίσης – Τα σενάρια για το μέλλον της Λαγκάρντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.