ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΠΑ: Έστειλαν F22 Raptor και Stratotanker στο Ισραήλ – «Αν σπείρεις ανέμους, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ υποβάλλεται σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις σε ισραηλινό νοσοκομείο, αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ανακοίνωσε το γραφείο του, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν βλέπουν κάποιον λόγο για παράδοση της εξουσίας.
Ο 73χρονος Νετανιάχου διατηρούσε πλήρως τις αισθήσεις του καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασομέρ και εισήλθε περπατώντας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV επικαλούμενο τον γιατρό του πρωθυπουργού.
Χωρίς να επικαλεστεί κάποια πηγή, το δίκτυο μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο Νετανιάχου δεν θα υποβληθεί σε αναισθησία και δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες για να χαρακτηριστεί ανίκανος να ηγηθεί, πρόσθεσε το ρεπορτάζ.
Το Τελ Χασομέρ είναι κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια, όπου βρίσκεται η ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο σπίτι του όταν είπε ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ο Νετανιάχου είχε αισθανθεί αδιαθεσία στη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ στις αρχές Οκτωβρίου και είχε νοσηλευτεί για λίγες ημέρες.
Το Ισραήλ βρίσκεται σε συνθήκες καύσωνα αυτό το σαββατοκύριακο.
Μια σύντομη ανακοίνωση από το γραφείο του επιβεβαίωσε ότι νοσηλεύεται στο Σέμπα, είναι σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Διαβάστε επίσης
Ισπανία: Απομακρύνονται εκατοντάδες κάτοικοι από τη Λα Πάλμα λόγω πυρκαγιάς
Η Μόσχα υποστηρίζει πως απέτρεψε δολοφονία δύο γνωστών Ρωσίδων δημοσιογράφων
Βαρβιτσιώτης: Υπάρχουν σήμερα πιο φθηνά οικογενειακά εισιτήρια απ’ ότι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπουραντώνης: Ξεκίνησε η δίκη για την τραμπούκικη επίθεση στον πρώην πρύτανη της ΑΣΟΕΕ – «Σκηνή αγριότητας»
- Reuters: Ο OPEC+ εξετάζει αύξηση παραγωγής εν μέσω έντασης ΗΠΑ–Ιράν
- Τζέιμισον Γκριρ (Εμπορικός Αντιπρόσωπος ΗΠΑ): Σταθεροί οι δασμοί ΗΠΑ στην Κίνα – Θα αποφύγουμε την κλιμάκωση
- Διαμαντής Μασούτης: Νέο σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.