ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που διατίθενται σήμερα για την ελληνική οικογένεια είναι πολύ καλύτερες από αυτές που είχαμε πριν από μία εβδομάδα και γι αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο ρ/σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Πρόσθεσε μάλιστα πως η πίεση που ασκήθηκε απέδωσε καρπούς.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι σε κάποιες εταιρείες οι μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων είναι εξαιρετικά σημαντικές, ενώ σε κάποιες άλλες εταιρίες οι μειώσεις είναι προσχηματικές και ότι αυτές δεν ανταποκρίνονται στο λαϊκό αίσθημα και στην ανάγκη της κοινωνίας να ανακουφιστεί από έναν δύσκολο χειμώνα.
Στη συντριπτική πλειοψηφία πάντως τα πακέτα των προσφορών
προς την ελληνική οικογένεια είναι πολύ πιο οικονομικά απ’ ότι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπογράμμισε πως μέλημα της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας είναι κάθε νησί της χώρας να έχει σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να μην υπάρχουν απομονωμένα νησιά.
Διαβάστε επίσης
Υπ. Πολιτισμού: Κλειστή το μεσημέρι της Κυριακής η Ακρόπολη
Χρήστος Σταϊκούρας: Υλοποιούμε 188 έργα ύψους 27,6 δισ. ευρώ μέχρι το 2030
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
